İyidere ilçemize büyük bir yatırım kompleksinin onayı, Kaymakamlık ve Belediye makamı olarak güzel bir birliktelik örneği gösterilerek sonuçlanmış ve Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'dan sözü alınarak proje çalışmalarına başlanmıştır.
İlçemizde çok yakında Yeni Hükümet Konağı , Belediye binası, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını da içine alacak şekilde dörtlü kompleks bina yapımına başlanacaktır. Binamız Jandarmanın mevcut yerine yapılacak olup, hükümet konağının şuanki mevcut yerine ise ilçedeki Üniversite öğrencilerinin yurt problemini çözmek için 600 kişilik öğrenci yurdu yapılması planlanmaktadır. Ayrıca ilçe merkezinde otapark problemini çözmek için Hükümet Konağının önünde halka açık otopark yapılacaktır.
Bu süreçte bizden desteklerini esirgemeyen Rize Milletvekilimiz Hasan KARAL , ilçemizin kıymetli büyüğü TOBB Başkan Yardımcısı Halim METE ,Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ, ilçe Kaymakamımız Orhan ALTUN ve İlçe Belediye Başkanı Ahmet METE'ye sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.