Belediye Başkanı  Ahmet METE, İlçe Kaymakamı  Orhan ALTUN,  Jandarma Komutanı  Şeref TORCU, Emniyet Amiri İsmail YILDIRIM, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa METE,  Ak Parti İlçe Başkanı Talat TÜFEKÇİ,  Daire Amirleri, Okul Müdürleri , veliler ve ilçe halkının katıldığı Resmi adı  ileTutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası  bilinen adı ile yerli malı haftası  Amacı, yerli tüketimin bilinçli olarak artırılmasıdır. Bu hafta süresince tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve ”yerli malı kullanmanın önemi” vurgulandı

Program ilçe Belediye Başkanlığı Salonunda öğrencilerin hazırladıkları yiyecek-içecek ve sebze- meyve stantlarının gezinmesiyle devam etti.Tamamıyla yerli ürünlere yer verilen stantlardan yapılan alışverişler öğrencilerin  hayatı yaşayarak öğrenmelerine olanak sağladı. Aynı zamanda yerli ürünleri tanımalarına ve tutumlu olma alışkanlığı kazanmalarına öncülük edildiği  Bu güzel etkinlik minik beyinlerin eğlenerek öğrenmelerinde, sosyalleşmelerinde ve sorumluluk bilinci kazanmalarında etkili oldu .