İLÇEMİZDEKİ ÇÖP KONTEYNIRLARI ESTETİK BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR.

05/10/2024
İLÇEMİZDEKİ ÇÖP KONTEYNIRLARI ESTETİK BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR.
Estetik bir görünüm kazandırmak için çöp konteynırlarına suni çim giydirme.......

İyidere Belediyesi olarak ilçemize daha estetik bir görünüm kazandırmak için çöp konteynırlarına suni çim giydirme ve Konteynır giydirme çalışmalarımıza devam ediyoruz..
Belediye ekipleri tarafından çöp konteynırlarına, özel tasarımlı giydirme kutular yapılarak ilçemize daha estetik bir görünüm kazandırmaya çalışıyoruz. Çim giydirme ve Konteyner Dış Kaplama yapılan çöp konteynırları bulundukları noktalara yeni bir renk katıyor.
Belediyemiz Temizlik işleri müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz çim giydirme kafesleri ve ile şuana kadar ilçe merkezîmizdeki çöp konteynırlarını kaplayarak hem estetik bir görünüm kazandırdık hem de konteynırları dış etkilere karşı koruma altına aldık. Çim çit kaplama çalışmalarımız kapsamında 2025 yılı sonuna kadar tüm mahallerimiz de Geri dönüşüm Noktaları oluşturarak Vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız.